Že nekaj časa nazaj sem v enem od sporočil napisal
Naj vas le spomnim, da je bil naš akcijski načrt, da smo "aktivni" - da sodelujemo v forumih, da "poročamo" o gradivih, ... In ob tem - kako daleč smo z "novačenjem članov", pripravo socialnih aktivnosti (ekskurzija ...), PR (majice, letaki ...) ... Morda je že čas, da vsak med tistimi, ki ste vodje določenih aktivnosti, na kratko poroča, kaj se dogaja na "njegovem" področju.
Pa žal ni bilo nobenega odziva. Ponavljam "poziv". Verjetno bi bilo dobro, da vsak napiše malo o tem, kaj se dogaja na njegovem področju. Torej iz akcijskega načrta:
- Postavitev in urejanje spletne strani - - Romana
- Uredništvo:: VOX konference [1 na mesec] Jelka
- Uredništvo:: Zbiranja učnih gradiv [3 na mesec] Nastja
- Uredništvo:: Wiki z opisi člankov (prenos na spletno stran?) [3 na mesec] Gregor
- Uredništvo:: Zbiranja primerov dobrih praks [1-2 na mesec] Klemen
- Pridobivanje novih članov in vodenje e-spiska [do aprila doseči vse šole] - Betka
- Organizacija in izvedba avgustovske delavnice - Marina
- Priprava zaključnega poročila, ki vsebuje poročila ostalih dejavnosti - Zlatko
- Organizacija strokovne ekskurzije in druge aktivnosti za razširjanje skupnosti [1 na leto] - Andrej
- Vključevanje študentov, mladih mentorjev [2 bodoča učitelja RIN in 15 študentov] - Melita
- PIR - majice, letaki, ... - Matej
Tko sm žalostn k me čist ignorirate!
A tudi tista slika vas ni nič ganila?
No, kdo od skrbnikov se bo prvi ojunačil in napisal stanje na "svojem" področju [če ne drugega - vsaj javil, da se še ni nič zgodilo in da ima NAČRTE, DA ...]
Prav tako me skrbi, kaj bo z našim naslednjim VOXom. Tema?
Prav tako sem pričakoval, da se boste MUjevci več prijavili na seminarje, ki smo jih pripravili. Predvsem pri seminarjih Pristopi k pouku programiranja in Dinamično programiranje vas pogrešam (razen nekaj svetlih izjem ;-) )
Živjo Matija.
Slika me je ganila... Želel bi sodelovati oz. se udeležiti izobraževanja, pa enostavno ne utegnem - sem tako zasut z razno raznimi stvarmi.
Glede mojega področja v bistvu čakam, kdaj bo končana spletna stran, da lahko potem prenesem Wiki.
Lp, G
Pozdravljen Matija,
po mojem se vidi (http://napoj.si), da imam "hotline" z Mihom (Zavod 404) kar se tiče urejanja in postavljanja spletne strani. Vse za kar sem pooblaščena, zaenkrat urejam. Kar ni v moji pristojnosti, pač ne... Miha se trudi 100 na uro ampak je tudi izjemno zaseden.
Seveda sem odprta za vse predloge in pripombe, če opazite3 kaj, ker še jaz nisem...
Lep pozdrav, Romana
Zdravo.
Z veseljem bi se udeležila predavanj, na katere sem tudi oddala predprijavo, a sem ob srečanju z urnikom študija ugotovila, da imam ob istih terminih obvezna predavanja. Pred tem, ko ste nas spraševali po predlogih terminov tega urnika žal še nisem poznala.
Glede 10. točke akcijskega načrta. K sodelovanju sem povabila naša dva mlada učitelja začetnika, a imata podobno časovno težavo kot jaz, saj oba opravljata poleg službe še študij oz. PAI ali pa nimata prave motivacije, saj jih kljub povabilu na prejšnji VOX konferenci ni bilo.
Povabila sem tudi študente, svoje "sošolce", a naj ob tem povem da jih na predavanja hodi največ 7, zato izkupiček najverjetneje ne bo prav velik. Poleg tega so to predvsem bodoči učitelji, ki se želijo zaposliti na OŠ in nimajo nevemkako velike motivacije po zelo strokovnih vsebinah. Vsaj takšen občutek sem dobila, ko sem jih povabila. Vsekakor ni za obupati, bom še poskušala in bomo videli ob naslednji VOX konferenci koliko bo novih članov.
Lp,
Melita
Se res ne bo oglasil nihče drug razen Gregorja in Melite?
Andrej, Matej, Klemen, Romana, Zlatko, Gabrijela ....
Če ste "pozabili":
- Postavitev in urejanje spletne strani -- ROMANA
- Uredništvo:: VOX konference [1 na mesec] JELKA
- Uredništvo:: Zbiranja učnih gradiv [3 na mesec] NASTJA
- Uredništvo:: Wiki z opisi člankov (prenos na spletno stran?) [3 na mesec] GREGOR
- Uredništvo:: Zbiranja primerov dobrih praks [1-2 na mesec] KLEMEN
- Pridobivanje novih članov in vodenje e-spiska [do aprila doseči vse šole] - BETKA
- Organizacija in izvedba avgustovske delavnice - MARINA
- Priprava zaključnega poročila, ki vsebuje poročila ostalih dejavnosti - ZLATKO
- Organizacija strokovne ekskurzije in druge aktivnosti za razširjanje skupnosti [1 na leto] - ANDREJ
- Vključevanje študentov, mladih mentorjev [2 bodoča učitelja RIN in 15 študentov] - MELITA
- "Public Relations" - MATEJ
Vsi ostali pa naj bi bili tudi aktivni!
Ali pa sem se pač zmotil in dejansko niti vi, Mojstri učitelji, ne verjamete v potrebo po aktivni skupnosti?
Danes je še zadnji dan, ko se lahko prijavite na Seminar PRISTOPI K POUKU PROGRAMIRANJA
Pričakoval sem vas vse, pa se vidimo le z Nastjo, Marino, Romano in Karmen!
Pozdravljen Matija
Če si preveril prijave danes, potem si verjetno videl tudi mojo. Se opravičujem, da sem tako pozen, ampak le en dan v tednu sem na šoli, ki me tokrat pošilja. Je pa tvoj mail prišel pravi čas, kot opomnik, da je rok prijave že skoraj potekel.
Kakorkoli, v torek se vidimo ....
lp
Matej
Zdravo!
Nisem pozabil na moje naloge, ki jih imam v projektu NAPOJ3.
1. moja naloga "Priprava zaključnega poročila, ki vsebuje poročila ostalih dejavnosti"
Zaključno poročilo, ki vsebuje poročila ostalih dejavnosti nameravam napisati na koncu - ko se bodo dejavnosti zaključile.
2. naloga "Pridobivanje novih članov"
Povabil sem kolegico Petro Čalić, ki se nam je pridružila na VOX konferencah.
3. naloga iz VOX konference 10.10.2018 "Vsak prebere enega od člankov [prosojnice 5, 6 in 29] (v Forumu si ga "rezervirate", da ne bosta dva vzela istega) in v Forumu napiše nekaj o njem …."
Tukaj pa sem v zaostanku.
4. Kar se tiče prijave na seminarje, ki jih organizira FMF, sem se že septembra 2018 prijavil na "Dinamično programiranje". in se ga nameravam udeležiti, če se bo izvedel Naša ravnateljica nam letos komplicira s prijavami, zato se nisem prijavil na Seminar "PRISTOPI K POUKU PROGRAMIRANJA".
Lep pozdrav, Zlatko.
Lep pozdrav vsem.
Moja naloga je "avgustovska delavnica NAPOJ 2019".
Zaenkrat le dve ideji v moji glavi, ki jih bom sedaj delila z vami :)
1.) izdelava e-zbirke vaj (iz vseh področij)
2.) urejanje lastnih in tujih gradiv za bazo v kateri bomo lahko hitro našli pravo gradivo za določeno temo
Vem, da vse to že delamo in zbiramo, a zaenkrat ne kaže prav optimistično. In vse kar bomo zbrali do takrat, tudi uporabimo. Pomembno se mi zdi, da zbrana gradiva uredimo tako, da z lahkoto poiščemo kar potrebujemo. Predvsem nam manjka kakšnih svežih vaj, domačih nalog, vprašanj za utrjevanje,...
Prosim, da odgovorite kakšno je vaše mnenje.
Lp, Marina
Zdravo,
za strokovno ekskurzijo in druge aktivnosti predlagam enodnevni izlet v smeri primorske in Italije v maju ali juniju 2019.
V dopoldanskem času planiram obisk v podjetju Arctur v Kromberku pri Novi Gorici in ogled podatkovnega centra s superračunalniškim sistemom Arctur-2.
V popoldanskem času obisk hiše metuljev v Bordanu in izlet na Monte San Simeone.
Možne so tudi druge variante.
LP, Andrej