Na vaš predlog bodo letos NAPOJ Webinarji malo bolj formalni. Namreč prijavili sem "seminar", ki je dejansko formalizacija naših srečanj.
Predvidoma naj bi bili 2x mesečno (prva sreda in tretji četrtek v mesecu) ob 20:00. Zaradi stanja kot je, bomo zadevo vsaj do nadaljnega, izvajali vse od začetka na daljavo!
Več informacij o seminarjih dobite na naslovu: http://naslokar.fmf.uni-lj.si/FMF/seminarji2020.html
Računam, da se boste prijavili vsi (zaradi formalnosti mora biti kotizacija, ki je okoli 10€) in to prosim, čimprej. Namreč prijaviti se vas mora 30 (trenutno je 15 prijav), da bomo zadevo lahko izvedli ...
Seveda pa računam, da bo marsikdo med vami tudi predavatelj na tem seminarju!
Prijava na seminar: IZZIVI POUČEVANJA RAČUNALNIŠKIH VSEBIN V OŠ IN SŠPričakoval sem, da se boste prijavili vsi, pa so se le Zlatko, Karmen in Romana ...
Oglasila se je še Nastja in potrdila udeležbo, a se formalno še ne more prijaviti.
Ker se moram te dni dogovoriti z Ministrstvom gled eizvedbe, bi vas še enkrat prosil, če se lahko takoj prijavite v KATISu na tem linku IZZIVI POUČEVANJA RAČUNALNIŠKIH VSEBIN V OŠ IN SŠ
Če pa so kakšni zadržki - prosim, da mi sporočite in bom vedel, da vas ne "gnjavim" več ...