Na delavnici, 22. in 23. 11. smo se intenzivno ukvarjali s pobegom. in ne boste verjeli, pobegnili smo.
Razdelili smo se v tri skupine in ustvarjali. Nekaj je že zaključeno, nekaj pa je treba še dopolniti. Glej v razdelek Izdelane Sobe pobegov, čeprav še niso izdelane. Predvsem smo dobili nekaj idej in orehov za glodat, ki bi jih bilo smiselno deliti in uporabljati v razredu.
Zato smo se odločili, da izvedemo še eno VOX srečanje in sicer že naslednji teden, v ponedeljek, 9. decembra ob 20.00
Naslov VOX sobe ostaja enak kot pri prejšnjih dveh: https://vox.arnes.si/fmf_uni-lj_si-sobapobega/
Prosim Romano, da objavi vabilo še na napoj.si, jaz bom objavila še v SIO portalu v Sodelov@lnici. Vse ostale pa prosim, da povabite vse svoje sodelavce, prijatelje, kolege,... znance in neznance, ki se ukvarjajo s poučevanjem računalništva in informatike, seveda.
Lep teden želim,
Marina
Pozdravljeni!
Za študente (večina začetnikov v svet programiranja) sem pripravil (ob pomoči Blaža, Maruše in Grege iz višjih letnikov) sem pripravil dvoje vaj (ene (načeloma "splošna tema")smo izvedli, ene (vse zahtevajo obdelavo podatkov na datotekah) še bomo) v obliki sobe pobega.
Morda vam pridejo gradiva prav. Dal sem jim v zadnji razdelek.
Najprej je besedilo, kot so ga dobili študenti ter ZIP z navodili za študenti. Tretje gradivo (ZIP) vsebuje tudi vse rešitve
V drugem delu pa uvodnega besedila še ni. So pa zbrane naloge in rešitve.
Če boste gradivo uporabljali, bi bil zelo vesel, če bi tukaj (ali pa meni po pošti) objavili vašo različico.