Pogovarjamo se o RIN in MINUT

RIN delo

RIN delo

od Andrej Brodnik -
Število odgovorov: 11

Pozdravljeni!

Imam predlog/vprašanje. BI bili zainteresirani, da bi imeli navidezni sestanek z vsako skupino (vsi seveda vabljeni) o RIN delu?

Lep dan in LPA

V odgovor na Andrej Brodnik

Zadeva: Nadaljevanje dela - RIN

od Marina Trost -

Hvala. Jaz sem zainteresirana.
Potrebujem pa še nekaj dni, da pripravim gradivo v Tomotu.
Bi bilo v torek popoldan v redu?

Vse dobro,
   Marina Trost

Zadeva: Nadaljevanje dela - RIN

od Nastja Lasič -

tudi jaz sem zainteresirana, pripraviti moramo še delovne liste in načrtovanje dela. Za Piška sem že pripravila obrazce pa ne vem, ali se bodo dali dobro implementirati. Jaz sem dosegljiva raje ob sredah.

LP Nastja

Zadeva: RIN delo

od Irena Mrak Merhar -

Za Digitalno tehnologijo v pouku matematike - je možno, da bi se dobili to sredo npr. ob 9.00? Ob sredah namreč obe s KLavdijo začenjava po 11h, pa bi nama ustrezalo.

V odgovor na Irena Mrak Merhar

od Andrej Brodnik -

Zadrega. Imam senat do 11h. Nekako. Kaj pa tedaj ali nekje do 12h?

LPA

od Irena Mrak Merhar -

Lahko. Klavdija začne 11.40 s poukom. Torej okrog enajstih oz. Ko končate. Povezavo pa še objavite ane?

V odgovor na Irena Mrak Merhar

od Andrej Brodnik -

Velja, krasno. Se vidimo na https://upr-si.zoom.us/j/86595711217?pwd=bDRORDlsbVRyWklURXVTSlFCQ250QT09

LPA

od Irena Mrak Merhar -

Hvala za sredo! Gradiva bom še popravila naslednji teden.

Sva pa s Klavdijo preračunali še enkrat ure in bova obe šele po počitnicah uspeli it v računalnico (zamik zaradi IND) - tako da nalogo v pišku, kar smo se pogovarjali o tej drugi možnosti s pravokotnico, potrebujeva narejeno po počitnicah. Pa tudi zaključna anketa se nama bo zamaknila za kakšen dan - tako da se lahko rok za pripravo za kakšen dan zamakne tudi za vas :)