Pozdravljeni!
Imam predlog/vprašanje. BI bili zainteresirani, da bi imeli navidezni sestanek z vsako skupino (vsi seveda vabljeni) o RIN delu?
Lep dan in LPA
Hvala. Jaz sem zainteresirana.
Potrebujem pa še nekaj dni, da pripravim gradivo v Tomotu.
Bi bilo v torek popoldan v redu?
Vse dobro,
Marina Trost
Ja.
tudi jaz sem zainteresirana, pripraviti moramo še delovne liste in načrtovanje dela. Za Piška sem že pripravila obrazce pa ne vem, ali se bodo dali dobro implementirati. Jaz sem dosegljiva raje ob sredah.
LP Nastja
Za Digitalno tehnologijo v pouku matematike - je možno, da bi se dobili to sredo npr. ob 9.00? Ob sredah namreč obe s KLavdijo začenjava po 11h, pa bi nama ustrezalo.
Zadrega. Imam senat do 11h. Nekako. Kaj pa tedaj ali nekje do 12h?
LPA
Lahko. Klavdija začne 11.40 s poukom. Torej okrog enajstih oz. Ko končate. Povezavo pa še objavite ane?
Mene žal ne bo, ker imam od 11h dalje predavanja ...
Mene tudi žal ne bo, ker imam 4 ure predvanj, ki se začnejo ob 9:40
LP
Irena
Velja, krasno. Se vidimo na https://upr-si.zoom.us/j/86595711217?pwd=bDRORDlsbVRyWklURXVTSlFCQ250QT09
LPA
Hvala za sredo! Gradiva bom še popravila naslednji teden.
Sva pa s Klavdijo preračunali še enkrat ure in bova obe šele po počitnicah uspeli it v računalnico (zamik zaradi IND) - tako da nalogo v pišku, kar smo se pogovarjali o tej drugi možnosti s pravokotnico, potrebujeva narejeno po počitnicah. Pa tudi zaključna anketa se nama bo zamaknila za kakšen dan - tako da se lahko rok za pripravo za kakšen dan zamakne tudi za vas :)
Lp,
Za fizično računalništvo z micro biti imava (Roman in Lenka) nekaj prostega v ponedeljek ob 13.30 ali v sredo ob 14h(ali 13.30).
Se lahko dobimo kdaj v tem času?
Lp, Roman