Pozdravljeni,
bi bil kdo pripravljen pripeljati 2-3 svoje učence na konferenco Digdaktika, da bi predstavljali svoje izdelke na razstavnem sklopu na prizorišču v okviru sklopa inovacije v izobraževanju?
Lahko imamo svojo stojnico kjer prikazujemo izdelke, ki so nastali pri projektu. Seveda, če nas je vsaj nekaj zainteresiranih. Prosim za hiter odgovor, če se da.
Seveda me z Nežko pripeljeva svoje. :)
Lp, Anja
Živjo,
mene pa zanima, če velja, da pripeljete tudi učence na konferenco in da prikažemo izdelke? V torek se postavlja dvorana in bi potrebovala nekaj, da postavim. :)
Mislim, da ste se javili kar 3 pari.
Lp, Anja
Lp.
Anja, v Ormožu imamo potrjene dijake(računam na 2). Ali lahko kaj več o postopku oz. sistemuna predstavitve dijakov?
Lp, Roman
Živjo,
super. :)
Načeloma je stvar taka, da imamo svojo stojnico. Ideja je, da imamo razstavljene naše izdelke in ko se kdo ustavi jim učenci/dijaki razložijo kaj smo delali.
Jutri bom pripravila to stojnico. Naročila sem elektriko in delujoč internet, če kdo potrebuje kak računalnik pa naj javi.
Bo še kdo pripeljal učence/dijake? Fino bi bilo, če smo vsaj 3 skupine, da se kaj vidi.
Lp, Anja
Živjo,
samo sporočam še, da jutri pridem z najinima učenkama okoli 8. ure. S seboj bomo imele napravo za merjenje čistosti zraka in razpredelnico kjer so delali analizo.
Roman, Lenka, boste tudi vi prinesli napravo? Zdi se mi škoda, da imamo samo 2 izdelka...
Učenci so tam lahko do kadar želijo. Mogoče jih pustimo do kosila potem pa gredo lahko še malo po Ljubljani?
Lp, Anja
Zdravo,
midva z Romanom prideva s tremi dijaki in z microbiti:).
Strinjam se, da so dijaki tam do kosila.
Se vidimo.
Lenka
LP,
Matija, moj odgovor je bil za Anjo, ker me je zanimal postopek - kje se dobimo, kaj in kako naj predstavijo dijaki svoje delo....
Sem že dobil vse informacije.
Lp, Roman
Pozdravljeni,
meni so tik pred datumom odpovedali ker imajo druge obveznosti. Moram povedat, da sem bila kot razrednik zelo razočarana. Tako, da na konferenco pridem sama brez učencev. Razen v primeru, da se mogoče kdo še opogumi od tistih, ki mi niso potrdili. Sem jih vprašala in spodbudila in pisala e- maile, vendar za enkrat ni odgovora.
Lp
Maša Mohar
Na
https://ucilnica.acm.si/mod/lightboxgallery/view.php?id=2538
sem objavil nekaj slik, ki sem jih na hitro uspel narediti med "našim" nastopom. Če ima kdo še kakšne (še posebej predstavitve učencev ...), prosim, če jih doda v galerijo.
Mislim, da je bilo (glede na okoliščine) zadeva kar v redu ... Morda, če bi vnaprej vedeli, da bo zadeva v taki obliki (vsaj jaz), bi verjetno zadevo naredil bolj "reklamno" [kar se tiče prosojnic] (da se nam pridruži čim več novih sodelavcev, oziroma da se jih čim več zanima za naš pristop) ... Verjetno bi se ves čas moralo "vrteti" par udarnih zadev. Prav tako je bilo očitno, da bi nam zeloooooo prav prišel plakat, ki ga žal šele ustvarjamo.