Naj vas le spomnim, da smo se dogovorili, da mi vsak čimprej pošlje dve, tri prosojnice za predavanje na Bobrau, kjer
- predstavi namen in cilje svojega projekta
- predstavi svoj pogled na povezovanje RIN in MINUT predmetov
Lepo bi bilo, če bi bil ta "čimprej" danes ali jutri ...
Če bi kdo med vami bil pripravljen se mi pridružiti v soboto, 7. 1. na predstavitvi in predstaviti NAPOJ MINUT projekt, mi prosim čimprej sporočite. Bil bio zeloooo vesel družbe!
Lepo prosim ... Prosojnice! Poslal jih je le Roman ... Od tiste želje, da bi bil čimprej prejšnji petek ali sobota ...
Še enkrat:
z 2-3 prosojnicami bi radi predvsem pritegnili učitelje (mentorje Bobra), da bi v svojem okolju poskušali MINUT kolege prepričati, da v svoj pouk pripeljejo nekaj računalništva.
Dogovorili smo se, da mi vsak čimprej pošlje dve, tri prosojnice za predavanje na Bobru, kjer
- predstavi namen in cilje svojega projekta
- predstavi svoj pogled na povezovanje RIN in MINUT predmetov
Še enkrat bi vas prosil za prosojnice ... Kar nekaj jih manjka ...
In še zadnji poskus ... Lepo prosim - danes (četrtek, 5. 1.) je res zadnji dan, ko imam še čas, da vaše prosojnice uporabim ... Pošljita jih oba v paru, vsak posamezno, saj bo zanimivo videti pogled obeh na projekt!
Pošiljava predlog za prosojnice.
Lep pozdrav Andreja in Nastja
V soboto sem v okviru tekmovanja Bober predstavil tudi določene stvari v povezavi s poučevanjem RIN. Med drugim tudi naš projekt MINUT NAPOJ. Tukaj si lahko ogledate prosojnice.