Hvala, Matija za ves trud.
Zame so ponedeljki ok, četrtki pa ne. Torej v ponedeljek 11. 9. sem zraven. Lep pozdrav tudi vsem ostalim.
Jelka
Meni so ponedeljki v redu, saj bo začetek ob 20.30. Zgodnejša ura pa mi ne odgovarja.
LP Nastja
Še enkrat bi vas prosil, če se vsi oglasite na Forumu in poveste, če vam odgovarjajo termini za srečanja. Torej (glede na najin pogovor Jelka) - pričakujemo, da se javite vsi, tudi, če vam zadeva ustrezan. Na ta način bomo vedeli, da "ste še med živimi", pri čemer slednjo besedo mislim kot - da ste še aktivni udeleženec MINUT NAPOJ!
Prav tako bi prosil tiste, ki ste napovedali, da bo poleg vas na projektu sodelovala še oseba X, da se ta oseba čimprej vpiše v ta predmet in se nam predstavi!
Ja, in tudi če ste med počitnicami (ali včeraj na konferenci DigDaktika, kjer se nas je srečalo kar nekaj) naleteli na koga, ki bi se priključil naši skupini, seveda je dobrodošel. Le čimprej naj se oglasi (bodisi direktno z vpisom v učilnico, bodisi s pošto na napoj@404.si)
Meni ponedeljek bolj ustreza kot četrtek.
Se že veselim.
Lep pozdrav
Tea Habinc
Res ne vem, od kje se je prikradel ;-) ta četrtek ... Saj ni bil omenjan? Ves čas se pogovarjamo o drugem in četrtem ponedeljku!
Meni je OK!
Pozdravljeni
S terminom se strinjam.
Se vidimo,
Uspešen jutrišnji start :)
Dunja
Pozdravljeni!
Ker mi sicer noben večerni termin ne ustreza zaradi uspavanja malčka (to pomeni, karkoli z zaključkom po 19.30), predlagam jutranji termin med tor/sre/čet ob 6.30 :)
Ker verjetno to ne bo izglasovano, podprem predlagani termin.
Prijeten začetek šolskega leta!
Meni je ok.
Lp,
Kar se mene tiče ni problema.
Lp, Roman
Tudi meni je ok.
LP, marta
Pozdravljeni,
tudi meni ustreza ponedeljek.
lp
Maša Mohar
Ponedeljek OK.
Zdravo,
tudi meni ustrezajo ponedeljki. Sicer bi bila bolj vesela, če bi se dobivali malce prej :)
LP, Lenka
Meni je ponedeljek OK.
lp, B
Meni je v redu, čeprav se lahko zgodi, da bom kdaj odsotna.
Vse dobro,
Marina
Meni je ok. Večinoma bom.
Pozdrav vsem.
Vabim vas na sestanek projekta MINUT NAPOJ II
ponedeljek, 11. 9. ob 20:30 na https://uni-lj-si.zoom.us/j/91099258706
Še dregljaj tik pred zdajci ...
sestanek projekta MINUT NAPOJ II ponedeljek, 11. 9. ob 20:30 na https://uni-lj-si.zoom.us/j/91099258706
ZOOM mi ga lomi, tako, da je prej posredovana povezava NAPAČNA.
Prav je:
sestanek projekta MINUT NAPOJ II ponedeljek, 11. 9. ob 20:30 na https://uni-lj-si.zoom.us/j/99599756584
==================
Pozdravljeni,
meni se danes žal ne bo uspelo udeležiti sestanka.
Lep pozdrav,
Anja
Pozdravljeni!
Jaz zamudim vsaj 15 minut, upam, da vas še ujamem.
Nežka
LP.
Tudi zapisnik je konec.
Lp,
Roman
Spoštovani, se opravičujem za včeraj. Se pa iskreno zahvaljujem za zapisnik. Super.
Za srečanje 7. 10 pa se tudi opravičujem, kajti takrat imamo elektriado (srečanje tehniških šol) in se žal srečanja ne morem udeležiti. Lep pozdrav, Jelka
Pozdravljeni,
prosila bi le za manjšo spremembo v zapisniku. Gregor Kopinč se nam je na včerajšnjem sestanku pridružil in predstavil. Sodelujeva in sva bila oba prisotna na sestanku. Prihajava z Gimnazije Brežice, Gregor je učitelj matematike, jaz sem učiteljica informatike.
Lep pozdrav
Tea
V ponedeljek gre za četrti ponedeljek v mesecu, torej:
sestanek projekta MINUT NAPOJ II ponedeljek, 25. 9. ob 20:30 na https://uni-lj-si.zoom.us/j/99599756584
Vsebina:
- delavnica 7. 10.
- nastop na STEAM COLAB
- plakat
- "vizitke"
- razno
Če vas slučajno ne bo, prosim - javite!
Prilagam zapisnik sestanka dne 25. septembra 2023. Lep podrav vsem!
Odlično! Hvala Andreja!
Jutri je drugi ponedeljek v mesecu, torej
sestanek projekta MINUT NAPOJ II ponedeljek, 13. 11. ob 20:30 na https://uni-lj-si.zoom.us/j/99599756584
==================
O čem bi se pogovarjali? Predlogi (napišite tudi vi svoje pred 20:00):
- Stanje na projektih
- Stanje glede vizitk
- Ali naredimo spet enodnevno srečanje (sobota) - recimo v začetku decembra ali sredi januarja?
- ...
Prilagam zapisnik sestanka dne 13.11.2023. V kolikor bi kdo kaj dodal ga lahko spremeni.
LP
Maša
Ker bi rad preveril določene morebitne tehnične težave [še bolj pa da uredimo birokratske zahteve glede vašega sodelovanja :-(] , prosim prav vse, da
- potrdite svojo današnjo udeležbo (tukaj v Forumu)
- v Forumu sporočite, da vas danes ne bo
Če se bo po spletu okoliščin zgodilo, da boste to sporočilo videli prepozno (po današnjem srečanju 13.11. ob 20:30), prosim, če se kljub temu naknadno javite tu v Forumu!
Če ne bomo dobil odziva vseh posameznikov, bomo imeli težave z vašim uradnim statusom glede sodelovanja :-< v projektu.
Potrjujem udeležbo na rednem spletnem sestanku, ki bo 13. 11. 2023 ob 20.30.
Pozdravljeni,
potrjujem udeležbo. K dnevnemu redu lahko dodamo še morebitne nove predloge za ekskurzijo.
Nežka Rugelj
Pozdravljeni,
danes se zaradi drugih obveznosti žal ne morem udeležiti srečanja, vas pa vse prav lepo pozdravljam.
Lenka
Pozdravljeni, danes se zaradi študijskih obveznosti ne bom mogla udeležiti sestanka.
Potrjujem udeležbo.
lp
Pozdravljeni,
zaradi obveznosti se današnjega sestanka žal ne bom morala udeležiti.
Lep pozdrav vsem.
Tudi jaz pridem.
LP, marta
Potrjujem udeležbo na današnjem sestanku, 13. 11. 2023, ob 20.30.
Lep pozdrav
Tea
Danes imam gledališče zato om danes manjkala.
LP.
Potrjujem udeležbo.
Se vidimo,
Potrjujem udeležbo.
Je mogoče kaj izvedeti o stanju pri plakatu in pri spletni strani napoj.si?
Vse dobro,
Marina
Pozdrav vsem.
Žal se je zavleklo, naporen ponedeljek.
Potrjujem današnjo udeležbo.
Spoštovani, potrjujem udeležbo. Jelka
Ali imamo naslov, kje sestanek bo?
Lep pozdravček, Jelka
Pozdravljeni,
Pridem in bom tudi zapisnikar kot sem obljubila.
Lp
Maša Mohar
Potrjujem prisotnost na sestanku
Lp
I
Lp,
Se opravičujem za pozen odgovor. Pridem.
Lp, Roman B
V ponedeljek je četrti ponedeljek v mesecu, torej
sestanek projekta MINUT NAPOJ II ponedeljek, 27. 11. ob 20:30 na https://uni-lj-si.zoom.us/j/99599756584
==================
Lp,
hvala za opomnik. Pridem.
Lp,Roman
Pozdravljeni!
Danes se meni žal ne bo izšlo.
LP, Nežka
V ponedeljek je 2. ponedeljek v mesecu, torej čas za naš redni MIINUT/NAPOJ sestanek.
A ta ponedeljek žal mene ni ...
Če je pripravljen kdo drugi ZOOM gostit zadevo, naj prosim to naredi ... Jaz pa se z 90% verjetnostjo opravičujem za snovjo neprisotnost ...